Test

NIEUWS


LVL Lashes
Length Volume Lifting 
natuurlijke wimperlifting op uw
eigen wimpers
(zie foto´s facebook Argenteuil!)

nieuwe exclusieve lijn producten!
!QMS 

schitterende ant-aging producten
voor uw huid!
 
jane iredale make-up cursus
gratis
bij aankoop van € 150 producten

Argenteuil, met Lieve Decuypere als zaakvoerder, is voortdurend in evolutie, als schoonheidsinstituut en als exclusief Spa & Wellness Centrum.
Argenteuil is sterk gespecialiseerd in resultaatgerichte behandelingen voor gelaat en lichaam, aangeboden door een deskundig en voortdurend bijgeschoold team.

Lieve vertelt:
"Argenteuil biedt een waaier aan diverse verzorgingen afgestemd op uw wensen. Uitgebreid kuren of kleine verwenmomenten zijn voor lichaam en geest een echte aanrader!

U kan genieten van één van onze voorgestelde arrangementen, of wij adviseren u graag bij een pakket dat u zelf samenstelt. De Dondolozetels wiegen u, terwijl u zachtjes in- en uitademt. Een heerlijk gevoel dat leidt tot totale ontspanning. U geniet over de middag van een gezonde bio-maaltijd.

Komt u met zijn tweeën dan worden Kraxen Stove, Sabbia-Med, Rasul en King's Bath nóg voordeliger. Ook de badmantel, slippers en handdoeken zijn steeds in de prijs inbegrepen. Wenst u een brushing dan kan u terecht bij Deswarte Kappers, zonder onze deur te moeten verlaten. Of we regelen voor u een overnachting of gastronomisch diner om uw kuurdag in stijl af te ronden. We verwelkomen u met essentiële oliën en begeleiden u graag tijdens uw arrangement!"

Lieve Decuypere en haar team